Sabado, 11 de agosto de 2007

Noticias del sector
Sala de prensa
 
SALA DE PRENSA
Inicio > Noticias > Sala de prensa > PetitaXarxa.cat, un univers d'imaginació i diversió per als més petits
Notas de prensa
La XTVL i laMalla.net estrenen un web infantil
PetitaXarxa.cat, un univers d'imaginació i diversió per als més petits
Els nens i nenes catalans ja tenen un nou lloc on trobar tot allò que els interessa. És PetitaXarxa.cat, un web de la Xarxa de Televisions Locals (XTVL) i laMalla.net que obre un món ple d’imaginació i diversió. Jocs, acudits, receptes de cuina o una agenda amb activitats que se celebren arreu de Catalunya són part de l’oferta del web. PetitaXarxa.cat fusiona La Petita Malla, el canal infantil del diari digital laMalla.net i els webs infantils de la Xarxa de Televisions Locals. Amb un disseny molt atractiu, ple de color, imatge i moviment, el nou web vol ser un espai on els nens i nenes catalans puguin informar-se, formar-se i, també, passar una estona divertida.
A PetitaXarxa.cat s’hi pot trobar àmplia informació sobre els espais infantils i juvenils de la XTVL, i que actualment són tres: Ba-ba, un programa pensat per als menors de 4 anys; Què? Non, un espai que explica als nens d’entre 4 i 9 anys com és el món; i E.S.O., el contenidor diari dels adolescents d’entre 13 i 16 anys.

PetitaXarxa.cat inclou també tota la informació que fins ara es podia trobar al canal La Petita Malla de laMalla.net, però amb un disseny renovat i molt més atractiu per als petits. Així, es poden seguir consultant les últimes notícies i activitats previstes per fer amb nens; les receptes de cuina, que ara s’agrupen a la secció Plats menuts; els temes i reportatges divulgatius de Saps què? o els acudits de Per riure. A més, els nens segueixen tenint l’oportunitat de participar al web, enviant els seus comentaris, receptes i acudits.

Finalment, el web inclou una secció de jocs, una botiga virtual on es poden comprar tots els productes relacionats amb els programes infantils i juvenils de la XTVL i un espai d’enllaços, amb un munt de webs interessants on es pot trobar informació complementària sobre activitats per fer amb nens.
Redacció - XTVL 18 de junio de 2007

   PetitaXarxa.cat
   laMalla.net
@ Xarxa Audiovisual Local / XTVL 2005 l Aviso legal l l Mapa web