Dimecres, 23 d'agost de 2006 Les televisions de proximitat
Granollers TV      55 UHF

Qui som
La televisió al dia
Programació
Notícies
Enllaços

Creix l'audiència dels mitjans de comunicació públics de Granollers

Els resultats de l'estudi d'audiència dels mitjans de comunicació públics de Granollers mostren unes dades més positives respecte a l'estudi anterior que es va fer l'any 1993.

Segons l'estudi Granollers Televisió té una audiència d'unes vint-i-nou mil persones. Els informatius són el contingut més seguits i la valoració global de la cadena és positiva. La gent que no veu Granollers Televisió ha declarat, majoritaria ment, que no ho fa perquè té algun tipus de problema amb la recepció del senyal.

De la seva banda Radio 7 Vallès té una audiència d'unes deu mil persones. La programació músical és el contingut més escoltat, seguit pels informatius. La valorarió global de la Ràdio de Granollers ofereix uns resultats molt positius, ja que un 56% declara que li agrada molt o bastant. I l'aspecte concret més valorat són els seus professionals.

El director gerent de l'Institut Municipal de la Comunicació Josep maria Codina ha destacat la millora respecte les dades obtingudes l'any 1993.

Pel que fa a la pàgina web municipal, els enquestats l'han valorat com a molt bona i l'han visitat una de cada cinc persones enquestades.


20/03/2002 12:24:00


 
      
 


 

QUI SOM | LA TELEVISIÓ AL DIA | PROGRAMACIÓ | NOTÍCIES | ENLLAÇOS