Dimecres, 23 d'agost de 2006 Les televisions de proximitat
Granollers TV      55 UHF

Qui som
La televisió al dia
Programació
Notícies
Enllaços

El MAC 2002, tot un èxit

Una seixantena de noves produccions i més de 200 persones a la sala petita del Teatre Auditori de Granollers. Aquestes són les xifres que es desprenen del Tercer Mercat de l'Audiovisual de Catalunya, una trobada anual entre televisions locals i productores durant la que es presenten programes i espais susceptibles de ser programats a les televisions locals.

La tercera edició del MAC ha fet un ple gairebé absolut a la sala petita del Teatre Auditori. Han assistit representants de la majoria de les televisions locals de Catalunya, un bon nombre de productores interessades en presentar les seves idees i els seus programes i també han passat personalitats de la políca relacionades amb l'audiovisual. En total més de dues-centes persones.

Val a dir, que enguany, els assistents han pogut veure una seixantena de noves propostes, un 33 per cent més que l'any passat. Aquest augment i el fet que la ciutat de Granollers s'hagi convertit en la seu fixa durant els propers quatre anys, fan pensar que aquesta tercera edició del MAC ha suposat la consolidació d'aquesta trobada anual. Un projecte que va néixer tímidament i que, amb el pas del temps, ha demostrat que era necessaria pel mercat audiovisual català.

Entre les novetats que s'han donat aquest any, destaquen la durada del certamen, que s'ha allargat durant tot el dia, la possibilitat de veure les produccions presentades en qualsevol moment a través de l'Off Mercat i una mostra tecnològica de productes que poden interessar al món de la televisió local.


18/04/2002 15:46:00


 
      
 


  VÍDEO
Èxit al MAC 2002

  ENLLAÇOS
MAC 2002

  ALTRES NOTÍCIES
Què és el MAC?
El MAC aconsegueix reunir una seixantena de produccions
Es convoca el tercer Mercat Audiovisual de Catalunya

 

QUI SOM | LA TELEVISIÓ AL DIA | PROGRAMACIÓ | NOTÍCIES | ENLLAÇOS