Dimecres, 23 d'agost de 2006 Les televisions de proximitat
Granollers TV      55 UHF

Qui som
La televisió al dia
Programació
Notícies
Enllaços

Què és el MAC?

El 17 d’abril, el Teatre Auditori de Granollers acollirà la tercera edició del Mercat de l’Audiovisual de Catalunya. Es tracta d’un mercat on es compren i es venen programes de televisió elaborats per les televisions locals de Catalunya i altres empreses del sector audiovosual. Les dues edicions anteriors s’han fet a Granollers i aquesta serà la seu definitiva d’aquesta trobada anual.

El Mercat de l’Audiovisual de Catalunya (MAC) és exactament el que el seu nom indica. Un espai on es compren i es venen programes.

La demanda la fan, sobretot, les televisions locals de Catalunya. I precisament són elles mateixes, a més d’altres empreses del sector i productores, les que s’ocupen de produir el que demana el mercat

La tercera edició es farà aquest any al Teatre Auditori. Està previst que hi hagi una seixantena de produccions presentades i que hi assisteixin entre 100 i 150 representants de televisions, productores i d’altres empreses interessades en el mercat audiovisual.

Atès el volum de produccions, aquesta tercera edició s’allargarà durant tot el dia. A més hi haurà la possibilitat de visionar els programes pilot en un servidor que estarà disponible durant tota la jornada. A més dels programes i, també com a novetat d’aquest any, hi haurà una exposició tecnològica.

El fet que les empreses tecnològiques vulguin ser presents en aquesta cita ineludible, una de les més importants del país, és un bon indicador de la importància que està assolint aquesta trobada que es farà al Teatre Auditori el proper dimecres 17 d'abril.


16/04/2002 12:57:00


 
      
 


  VÍDEO
Què és el MAC?

  ENLLAÇOS
Programa del MAC02

  ALTRES NOTÍCIES
El MAC aconsegueix reunir una seixantena de produccions
Es convoca el tercer Mercat Audiovisual de Catalunya

 

QUI SOM | LA TELEVISIÓ AL DIA | PROGRAMACIÓ | NOTÍCIES | ENLLAÇOS