Dilluns, 7 d'agost de 2006 Les televisions de proximitat
Granollers TV      55 UHF

Qui som
La televisió al dia
Programació
Notícies
Enllaços

Televisions locals i productores es tornen a trobar a Granollers

El MAC, el Mercat de l'Audiovisual de Catalunya ha atret fins a Granollers prop de 200 professionals de les televisions locals del país. La quarta edició d'aquest mercat el consolida com el principal aparador de les produccions destinades a omplir les graelles de les televisions locals catalanes. La proximitat de la informació, la participació i la voluntat de servei son els trets que defineixen els mitjans televisius més propers al ciutadà.

El Mercat de l'Audiovisual de Catalunya ha començat amb un minut de silenci per la mort de Julio Anguita Parrado i José Couso a Bagdad, els dos informadors que han perdut la vida a l'Iraq.

La quarta edició del MAC el consolida com la cita anual entre productors i televisions locals per a la producció de continguts audiovisuals. Enguany el mercat té novetats importants. S'ha apostat per la qualitat de les produccions presentades i un dels objectius és que el volum de negoci que genera el mercat cada any sigui més important. L'any passat un 30% de les produccions que es van presentar al MAC van acabar formant part d'alguna graella de televisió local. Les produccions infantils i juvenils han tingut més presència que mai al mercat

La sanció de la Generalitat a BTV ha planat sobre aquest Mercat de l'Audiovisual. Per primera vegada des del seu neixement, el Consell de l'Audiovisual de Catalunya, la màxima autoritat audiovisual del país, ha participat al Mercat. El CAC no ha estalviat crítiques a la multa imposada a Barcelona Televisió.

La jornada s'ha dividit en dues parts. Al matí s'han presentat les produccions televisves i a la tarda s'han fet sessions de treball sobre la programació, la publicitat a la televisió local i el repte d'aconseguir audiències.


09/04/2003 21:30:00


 
      
 


  VÍDEO
MAC 2003

  ENLLAÇOS
MAC 2003

  ALTRES NOTÍCIES
Tot a punt per al MAC
El Mercat Audiovisual de Catalunya arriba a la seva 4a edició

 

QUI SOM | LA TELEVISIÓ AL DIA | PROGRAMACIÓ | NOTÍCIES | ENLLAÇOS