Dimarts, 29 d'agost de 2006 Les televisions de proximitat
Granollers TV      55 UHF

Qui som
La televisió al dia
Programació
Notícies
Enllaços

El més tradicional dels banys àrabs a Granollers

Des de fa uns mesos a Granollers existeix una nova forma de relaxar-se i de posar a punt la pell del cos. Es tracta d'un centre de bellesa a l'estil àrab; un Hammam, centre que combina la tècnica dels banys àrabs amb tot tipus de tractaments d'estètica.

Als països àrabs, com al Marroc, es poden trobar fins a 4 o 5 Hammams a cada barri. A Catalunya acaba d'obrir el primer a la ciutat de Granollers. I és que després de treballar durant molts anys com a encarregada d'un Hammam a Holanda, aquesta dona nascuda a Fez, al Marroc, va pensar que la nombrosa comunitat àrab que hi ha a Catalunya agraïria recuperar aquesta tradició.

La Meritxell va ser la primera clienta que va entrar en aquest Hammam. Encara recorda l'experiència que, com a ella sorpren a tothom qui ho prova per primera vegada.

El bany i el peelling són els tractaments propis del Hammam típic de la cultura àrab. A banda d'això, però, la Jadijah fa tot tipus de tractament de bellesa i estètica, que s'assimilen millor després de renovar la pell al Hammam. Tractaments facials i corporals, com mascarilles de fang i algues, programes d'aprimament, manicures, maquillatge, tatuatges...Tot plegat per fer de la bellesa un plaer.


17/10/2003 19:15:00


 
      
 


  VÍDEO
El primer hammam de Catalunya

 

QUI SOM | LA TELEVISIÓ AL DIA | PROGRAMACIÓ | NOTÍCIES | ENLLAÇOS