Dilluns, 7 d'agost de 2006 Les televisions de proximitat
Granollers TV      55 UHF

Qui som
La televisió al dia
Programació
Notícies
Enllaços

Fidalgo a Granollers

La primera aparició pública de José María Fidalgo, Secretari General de CCOO, després de l'agressió que va patir dijous dia 1 de maig ha estat a Granollers avui al matí. Ha vingut a l'assemblea de delegats del sindicat a la comarca. L'aula magna de l'Institut Antoni Cumella ha acollit els prop de 400 representants de comissions en una de les trobades més multitudinàries que es recorden, cosa que el sindicat atribueix al seu enfortiment al Vallès Oriental.

Moltes cares noves, gent jove i força dones. Aquest és l'anàlisi que es pot fer a simple vista de l'assemblea de delegats i delegades de Comissions Obreres al Vallès Oriental. La sala d'actes de l'Institut Antoni Cumella oferia aquest aspecte. Prop de 400 delegats de Comissions s'han donat cita a l'assemblea anual on s'ha discutit sobre les propostes del sindicat per a les eleccions municipals i el creixement afiliatiu, que al Vallès Oriental ha estat de prop d'un 4%. Comissions Obreres qüestiona del darreres dades de l'atur facilitades pel govern central.

En la primera aparició pública del secretari general de Comissions Obreres després de l'agressió que va patir a la manifestació del dia 1 de maig per part d'un treballador de Sintel, el dirigent sindical ha volgut treure ferro a l'incident i ha confirmat que no presentarà denúncia.

Comissions Obreres ha convocat a la vaga 20.000 treballadors del metall del Vallès Oriental el proper 7 de maig.


05/05/2003 20:03:00


 
      
 


 

QUI SOM | LA TELEVISIÓ AL DIA | PROGRAMACIÓ | NOTÍCIES | ENLLAÇOS