Dijous, 5 de juliol de 2007 Les televisions de proximitat
TV Girona      42 UHF

Qui som
La televisió al dia
Programació
Notícies
Enllaços

Més (+)
Més (+)
Arrenca la segona temporada del MÉS (+) amb un reportatge sobre el turisme de Lloret de Mar

Dimarts 17 d'octubre arrenca la segona temporada del Més (+) el programa de reportatges de les comarques gironines. Aquest any el programa serà coproduït per Televisió de Girona i Olot Televisió per poder diversificar el territori sense perdre l’esperit de proximitat que vol tenir aquest espai. El programa serà setmanal i a les dues televisions s’estrenarà el dimarts al vespre. En total seran més de trenta reportatges que s’emetran interrompudament cada setmana fins el mes de juny.

El Més (+) és un programa informatiu on a través d’un reportatge d’actualitat l’espectador podrà tenir més informació d’algun tema d’interès que succeeixi a les comarques gironines.

El programa que tindrà una durada d’uns vint-i-cinc minuts tindrà constarà d’una introducció per part del presentador i un reportatge de vint minuts on s’abordarà en profunditat el tema escollit. Aquest programa pretén donar les diferents cares i versions d’una mateixa realitat que afecta o sigui d’interès pels ciutadans.

Durant aquesta temporada temes com: Un dia a la Unitat de Cures Intensives del Trueta, l’any Rafael Masó, les nedadores gironines que van creuar el canal de la Mànega o les afectacions i expropiacions de la línia de Molt Alta Tensió s’aniran succeint per mostrar a l’espectador més punts de vista i testimonis de tots aquells fets rellevants de les comarques gironines.

El programa vol aportar aquell plus de informació que una notícia informativa no té temps d’aprofundir i anar una mica més enllà del que és estrictament informació per agafar la cara més social i humana de l’actualitat.

El programa que ja es va estrenar amb èxit la temporada passada a Televisió de Girona seguirà presentat pel periodista Gil Costa.

Per l’estrena el tema escollit ha estat el turisme de Lloret de Mar. Diversos lloretencs parlaran de la imatge que s’exporta del seu municipi i els punts bons i dolents que té aquest tipus de turisme a la població amb més capacitat hotelera de la Costa Brava.


16/10/2006 13:14:00


 
      
 


  ENLLAÇOS
Televisió de Girona
Olot TV

 

QUI SOM | LA TELEVISIÓ AL DIA | PROGRAMACIÓ | NOTÍCIES | ENLLAÇOS