Dissabte, 17 de novembre de 2007
portadaenrere accés a la intranet
 
 
 Qui som
 Sala de premsa
 Actualitat local
 Programes
 Graella
 Enllaços
 
SALA DE PREMSA
Inici > Sala de premsa
Televisió de Mataró augmentarà la seva cobertura amb dos repetidors finançats pel Consorci de Comunicació Local
El director de Televisió de Mataró, Josep Lluís Lligonya, i el president de la Diputació de Barcelona, Manuel Royes, han signat un conveni pel qual l’administració provincial es compromet a finançar amb 53 mil euros -9 milions de pessetes- dos nous repetidors. Un d’ells, situat al turó de Seriol, al terme municipal de Badalona, i l’altre a Collsacreu, a Arenys de Munt.
Gràcies a aquests repetidors, Televisió de Mataró es podrà veure a tot el Maresme Sud, des de Montgat a Vilassar de Mar, i als dos Arenys. Aquest acord amb la Diputació de Barcelona permetrà satisfer la demanda dels veïns de moltes poblacions de la comarca.

Josep Lluís Ligonya ha volgut remarcar que tot i que la Televisió es pugui veure a més poblacions del Maresme no perdrà el seu caràcter local ni la seva independència. El director de TVM també ha destacat el paper d’aquest mitjà de comunicació com a instrument integrador de tots els municipis de la comarca.

Per la seva banda, Manuel Royes, ha fet referència a la funció dels mitjans de comunicació locals en la potenciació del municipalisme i ha ressaltat que aquest conveni respon a la tasca de la Diputació de cooperar amb el món local.

Els dos nous repetidors, que entraran en funcionament d’aquí a dos mesos, permetran doblar l’audiència potecial de TVM passant de 125 mil a 250 mil habitants. Després de la signatura del conveni, els representants de les dues parts implicades, acompanyats d’alcaldes, regidors i diputats, han fet un piscolapis i han visitat les instal·lacions de Televisió de Mataró. Manuel Royes i la resta d’autoritats han pogut conèixer d’aprop la redacció, les sales d’edició, la realització i el plató.
TVM Televisió de Mataró 11 d' abril de 2002
 

Televisió de Mataró augmentarà la seva cobertura amb dos repetidors finançats per la Diputació

 
@ XTVL 2005. l Avís legal l Altres televisions de la xarxa