Sunday, 25 novembre, 2007
portadaenrere accés a la intranet
 
 
 Qui som
 Sala de premsa
 Actualitat local
 Programes
 Graella
 Enllaços
 
ACTUALITAT LOCAL
Inici > Actualitat local > Cultura i Oci
Cultura i Oci
Èxit rotund de públic al Festival Shakespeare
El Festival Shakespeare que se celebra a Santa Susanna, el primer de l'Estat espanyol dedicat exclusivament al dramaturg anglès, està sent un èxit. Una de les obres que més públic ha aplegat ha estat El somni d'una nit d'estiu, de la companyia Parracs i dirigida per Àngel Llàcer.
El festival Shakespeare que aquests dies se celebra a la masia de Can Ratés de Santa Susanna va tenir ahir una de les cites més multitudinàries d’aquesta primera edició. La companyia Parracs, dirigida pel televisiu Àngel Llàcer, va representar la seva peculiar versió d’El Somni d’una nit d’estiu, un muntatge de la temporada passada que s’ha tornat a assajar expressament per poder-lo exhibir en aquest festival.

Tots els integrants de la companyia, entre els quals destaca la mataronina Montse Vellvehí representant el paper de d’Hèrmia, són molt joves. Amb aquesta versió, Àngel Llàcer trasllada l’acció als anys 50, però conserva tots els elements màgics que aporten a l’obra una força especial.

Una de les característiques més destacades d’El somni d’una nit d’estiu de la companyia Parracs és l’escenografia: sòbria i mística, on el bosc, nucli de la trama, està representat a la part superior. La funció va omplir totes les butaques de l’escenari del pati de Can Ratés. Tot un èxit de convocatòria que s’ha repetit gairebé cada nit des que va començar el festival.

El Festival Shakespeare de Santa Susanna, el primer de l’Estat espanyol dedicat exclusivament a l’obra del dramaturg anglès, es clausurarà el proper dissabte.
TVM Televisió de Mataró 28 agost, 2003
 

Primera edició del Festival Shakespeare

Èxit del festival

 
@ XTVL 2005. l Avís legal l Altres televisions de la xarxa