Diumenge, 25 de novembre de 2007
portadaenrere accés a la intranet
 
 
 Qui som
 Sala de premsa
 Actualitat local
 Programes
 Graella
 Enllaços
 
ACTUALITAT LOCAL
Inici > Actualitat local > Societat
Societat
Gran afluència de turisme durant l'estiu a les costes del Maresme
Les platges del Maresme acaben amb un balanç positiu de final de temporada. Tot i així, Pineda de Mar i Arenys de Mar són dues de les poblacions que han hagut de penjar la bandera vermella en alguna de les seves platges. La creu Roja ha realitzat més de 2.500 actuacions a tota la costa maresmenca.
Amb el final de temporada de platges arriben les primeres valoracions. Segons les anàlisis de l’agència catalana sobre la qualitat sanitària de les aigües de bany a la majoria del litoral del Maresme ha estat molt bona. Tot i així la bandera vermella ha onejat en alguns punts, com és el cas de Pineda de Mar, on es van trencar el tub de la decantadora de l’alt Maresme i va provocar l’abocament d’aigües residuals. Arenys de Mar també ha estat una de les poblacions castigades per problemes imprevistos en dues ocasions.

Pel què fa a la Creu Roja, aquesta ha realitzat moltes més actuacions que l’any passat a causa de la greu afluència de banyistes a les costes del Maresme pel bon temps i l'onada de calor.

A tot el Maresme, la Creu Roja ha fet més de 2.500 assistències a les platges. Concretament a Mataró, 32 professionals de la Creu Roja han intervingut en un total de 476 casos, més del doble que l’any passat. Les actuacions més greus han estat derivades de traumatismes, una parada cardiovascular i el cas d’un nen que va morir ofegat.

Un altre dels problemes que s’ha trobat la Creu Roja són les obres del Passeig Marítim, que ha impedit que desenvolupessin amb completa normalitat la seva tasca de vigilància. Tot i així, la temporada acaba amb un balanç positiu i amb una gran afluència de turisme que ha vingut atret per les bones temperatures que els han fet gaudir de vacances de sol i platja.
TVM Televisió de Mataró 17 de setembre de 2003
 

Gran afluència de turisme durant l'estiu a les costes del Maresme

 
@ XTVL 2005. l Avís legal l Altres televisions de la xarxa