Diumenge, 25 de novembre de 2007
portadaenrere accés a la intranet
 
 
 Qui som
 Sala de premsa
 Actualitat local
 Programes
 Graella
 Enllaços
 
ACTUALITAT LOCAL
Inici > Actualitat local > Societat
Societat
Continua la recerca del jove desaparegut ahir a la platja de Mataró
Avui el vent encara bufa amb força i l’aigua és tèrbola, fet que dificulta les tasques de rescat. Sis unitats de seguretat i salvament participen al dispositiu, que rastreja la zona compresa entre Mataró i Sant Andreu de Llavaneres.
Els equips de rescat continuen buscant el noi de 17 anys que va desaparèixer a les aigües de la platja de Mataró, al costat de l’espigó. En total, 14 efectius de la Creu Roja han reprès la recerca avui a les sis del matí i una hora més tard s’hi ha afegit l’equip de submarinistes dels Bombers, la Guàrdia Civil del Mar, Salvament Marítim i un helicòpter de la Policia Nacional. Però el fort vent dificulta encara avui la tasca dels equips de salvament.

El dispositiu de rescat se centra encara a la zona d’espigons perquè es creu que el fort onatge potser ha arrossegat el cos fins a les roques. Tot i això, les diferents unitats rastregen cinc milles de distància cap a dins del mar i tres de llargada, des de Mataró fins Sant Andreu de Llavaneres.

Els familiars, que aquest matí seguien la recerca de ben aprop, han rebut l’ajuda del Grup de Suport Psicològic que ha activat la Creu Roja.
TVM Televisió de Mataró 01 de juliol de 2003
 

Continua la recerca del jove desaparegut ahir a la platja de Mataró

 
@ XTVL 2005. l Avís legal l Altres televisions de la xarxa