Domingo, 25 de noviembre de 2007
portadaenrere accés a la intranet
 
 
 Qui som
 Sala de premsa
 Actualitat local
 Programes
 Graella
 Enllaços
 
ACTUALITAT LOCAL
Inici > Actualitat local > Societat
Societat
Troben mort el presumpte autor de l'estafa dels casaments
L’estafa dels casaments ha fet un gir radical amb la mort del seu presumpte responsable. Manuel Samitier i Fígols ha aparegut aquest matí penjat a la part del darrere del seu domicili de Sant Andreu de Llavaneres.
A quarts d’una del migdia, la jutgessa acompanyada d’efectius de la policia científica dels Mossos d’Esquadra ha autoritzat la retirada del cadàver. Estava fred, motiu pel qual es pensa que feia hores que estava mort, fet que acabarà de concretar el metge forense a l’autòpsia.

El cos de Manuel Samitier l’ha trobat el seu fill Héctor, de 21 anys, que ha alertat a la policia local. El jove va ser detingut a Barcelona per la Policia Nacional com a presumpte co-autor de l’estafa i va ser posat en llibertat amb càrrecs al dia següent.

Des de dijous de la setmana passada s’intentava localitzar a Manuel Samitier perque respongués a les acusacions d’estafa d’un centenar de parelles que van pagar entre 6 mil i 18 mil euros per tal què l’empresa que gestionava, organitzés tots els preparatius de la celebració.

Aquest diumenge, els afectats es reuneixen en un hotel de Barcelona amb els seus advocats per analitzar la situació. Els lletrats ja han assenyalat que seguiran les accions legals ja la denuncia va també dirigida a totes les persones i entitats que directa o indirectament podien estar implicades en el cas.
TVM Televisió de Mataró 07 de febrero de 2003
 

Imatges de la casa on han trobat el cadàver

 
@ XTVL 2005. l Aviso legal l Altres televisions de la xarxa