Domingo, 25 de noviembre de 2007
portadaenrere accés a la intranet
 
 
 Qui som
 Sala de premsa
 Actualitat local
 Programes
 Graella
 Enllaços
 
ACTUALITAT LOCAL
Inici > Actualitat local > Política
Política
ERC pacta amb el PP a Alella
Un pacte insòlit a l’ajuntament d’Alella entre Esquerra Republicana i el Partit Popular ha donat el govern d’aquest municipi als republicans. ERC-La Garnatxa, que té quatre regidors i fins ara governava en minoria, s’ha assegurat així l’estabilitat política. Tot i això, l’alcalde del municipi, Andreu Francisco, ha assegurat que es tracta d’un pacte incòmode. En el nou equip de govern també hi participa l’ex alcalde, Antoni Caralps, de la Lliga Social d’Alella.
El pacte de govern entre el PP i Esquerra Republicana pretén desencallar la situació a l’ajuntament on fins ara els republicans governaven en minoria. La clau del pacte ha estat el futur d’un espai natural del municipi, la Vall de Rials. L’anterior equip de govern va signar un conveni amb els propietaris dels terrenys, segons el qual sel’s compensaria amb la construcció d’habitatges a canvi de preservar aquest espai. Esquerra Republicana volia suspendre aquest conveni, una mesura que ara podrà portar a terme gràcies al suport del PP.

L’alcalde ha anunciat que en el ple de dijous s’anul·larà el conveni i es declararà sòl agrícola els terrenys de la Vall de Rials. Andreu Francisco ha acusat els partits de l’oposició de beligerants i de no haver volgut arribat a una entesa. El pacte ERC-PP garanteix l’estabilitat del govern d’Alella però arriba en un moment delicat, a les portes d’unes eleccions autonòmiques.
TVM Televisió de Mataró 24 de septiembre de 2003
 

ERC pacta amb el PP a Alella

 
@ XTVL 2005. l Aviso legal l Altres televisions de la xarxa