Diumenge, 15 de juliol de 2007
portadaenrere accés a la intranet
 
 
 Qui som
 Sala de premsa
 Actualitat local
 Programes
 Graella
 Enllaços
 
SALA DE PREMSA
Inici > Sala de premsa
Banyoles Televisió presenta un curt realitzat per joves del Pla de l´Estany
la primera i ultima festa del programa del programa 100W (així és com l'anomenen els integrants de l'equip: Salvador Coll, Jordi Rull, Esteve Ferrer, Quim Fusté i Diego Silva, serà aquest proper dissabte 12 d'octubre.
El programa de Banyoles Televisió 100W, dedicat al món dels joves, presentarà demà passat al pavelló de Camós el curtmetratge Un lloc per a tu. El treball que es va començar a rodar per Setmana Santa vol reflectir el món on es mouen els joves (amics, estudis, festes...) i conscienciar-los que hi ha alternatives a l´alcohol i les drogues com a forma de diversió.

La presentació del curt que properament s´emetrà també al programa 100W serà seguida d´un concert per potenciar diversos grups banyolins: Lliures (autors de la banda sonora del curt), 085, Neural Noise, Stikot, Artrosis i Sugus de Suchard.

Salvador Coll, director de 100W i productor i assessor del curtmetratge, ha destacat «l´esforç» que ha suposat la realització d´Un lloc per a tu, tant a l´hora de trobar subvencions com per l´esforç que han hagut de fer actors i actrius.

Canal Català Girona Pla 31 d' octubre de 2002
 
 
@ XTVL 2005. l Avís legal l Altres televisions de la xarxa