Dissabte, 14 de juliol de 2007
portadaenrere accés a la intranet
 
 
 Qui som
 Sala de premsa
 Actualitat local
 Programes
 Graella
 Enllaços
 
SALA DE PREMSA
Inici > Sala de premsa
Programació especial de Banyoles TV per donar la benvinguda al nou any 2005
Per al proper divendres, dia 31 de desembre, Banyoles Televisió ha preparat una programació especial per donar la benvinguda al 2005. Els programes començaran a partir de les 22:15, hora en que s’emetrà l’espai “VIP’S Informatiu” , un programa on es repassaran les cinc notícies més importants de l’any a la comarca del Pla de l’Estany. En aquest especial, destacaran notícies com la dels Mundials de Rem o la de la Capitalitat de la Cultura Catalana.
A les 22:50, es retransmetrà el concert de la Jove Orquestra de Banyoles des del Teatre Municipal. La Jove Orquestra, ens interpretarà peces típiques del Nadal, peces del Renaixement o Rythm and Blues.

A 5 minuts de les 12 de la nit, Alba Guerra (presentadora del programa Entitats) i David Bertran (presentador del programa del Club Deportiu Banyoles) seran els encarregats de retransmetre les campanades des de l’església de Santa Maria de Porqueres.

Un cop entrats al nou any, s’emetrà el programa “2005: llicencia per Brindar” un programa musical on trobarem actuacions de grups de la Comarca del Pla de l’Estany com Stikot, Edelweiss o 085 entre d’altres.

L’endemà dia 1 de gener, es dedicarà a fer un resum més extens del que ha estat l’any 2004.
Canal Català Girona Pla 30 de desembre de 2004
 
 
@ XTVL 2005. l Avís legal l Altres televisions de la xarxa