Dimecres, 11 de juliol de 2007
portadaenrere accés a la intranet
 
 
 Qui som
 Sala de premsa
 Actualitat local
 Programes
 Graella
 Enllaços
 
SALA DE PREMSA
Inici > Sala de premsa
Banyoles Televisió ja té pàgina web
Tothom qui actualment no tingui la oportunitat de sintonitzar Banyoles TV, sigui pel motiu que sigui, ja pot continuar estant informat sobre tot allò que passa al Pla de l’Estany.
I és que des del passat dia 2 d’octubre, es troba en funcionament la pàgina web de Banyoles TV, sota el domini www.xtvl.com/banyolestv.

Aquest és un més dels múltiples canals que aquesta casa ha obert per tal de facilitar l’accés a la informació als seus telespectadors. Aquesta web, però, té una doble funció ja que, a més de proporcionar les notícies més rellevants de la comarca, també vol servir perquè qualsevol navegant de qualsevol indret del món pugui assabentar-se de l’existència de Banyoles TV i conèixer-la amb detall.

Només d’adreçar-nos cap a la pàgina se’ns obre la portada on hi trobem el logotip així com una petita introducció sobre filosofia i la pàgina web d’aquesta televisió. Si ens desplacem cap avall, se’ns recomana un dels programes de la casa i se’ns mostren els darrers titulars, que podrem ampliar clicant-hi al damunt. Tot això ve acompanyat per el menú que, en tot moment, apareix a la part esquerra de la pantalla.

La primera opció del menú ens ofereix un resum dels actes que van realitzar-se a Banyoles durant les Festes de Sant Martirià d’enguany. La segona de les opcions que se’ns ofereix, és un resum de la història de la televisió i dels serveix que aquesta ofereix. La programació de la setmana és una altra eina útil, ja que permet saber, d’una forma ràpida que és el que podran veure durant la setmana els espectadors de Banyoles TV. El quart apartat de la web ens recull diversos articles apareguts a la premsa en relació a aquesta televisió. També és un apartat que ajuda els visitants a conèixer-nos el següent del menú que es titula “Els que fem la TV” i que mostra una fotografia de tots els treballadors i col•laboradors d’aquesta casa.

Per als amants de les estadístiques, s’ha destinat els sisè punt del menú i que conté un ampli i detallat estudi sobre la audiència actual que té Banyoles TV, amb informació dels programes més vistos, les hores en què més ens miren o la freqüència en la qual la gent ens sintonitza. L’avantpenúltima opció mostra un plànol de Banyoles on es situa la televisió per a tots aquells que encara no en coneguin la seva ubicació actual. Un altra apartat relacionat amb la ubicació és el penúltim, ja que informa d’una manera clara quines són les àrees on arriba la cobertura de Banyoles TV.

Per finalitzar, també es dóna informació dels concerts que van tenir lloc durant les Festes de Sant Martirià d’enguany. L’última informació que apareix en aquesta completa web és una llista d’enllaços de pàgines web de la nostra comarca.

En fi, tot un ampli ventall de possibilitats per a tots aquells que no ens puguin sintonitzar o que, simplement, vulguin conèixer una mica més Banyoles TV. L’adreça, recordem-ho:

www.xtvl.com/banyolestv

Canal Català Girona Pla 31 d' octubre de 2002
 
 
@ XTVL 2005. l Avís legal l Altres televisions de la xarxa