Dissabte, 14 de juliol de 2007
portadaenrere accés a la intranet
 
 
 Qui som
  ·DRACVISIO ONLINE
·PRESENTACIO
·COMPROMIS
·ELS QUE FEM LA TV
·AUDIČNCIA gener06
·SINTONITZACIÓ
·LOCALITZACIO
·BANYOLES TV A LA PREMSA
·BURRO CATALA
 Sala de premsa
 Actualitat local
 Programes
 Graella
 Enllaços
 
SINTONITZACIÓ
Inici > Qui som > Sintonització

 

SINTONITZA'NS

Podeu sintonitzar Canal Catalŕ Girona Pla a través del canal 61 de la banda UHF.

Consulteu les instruccions del vostre televisor per localitzar la freqüčncia i afegir el canal.

La qualitat de recepció de la senyal pot dependre de dos factors:

- La visibilitat respecte del centre emissor: Canal Catalŕ Girona Pla té instal·lat el sistema emissor a Rocacorba i irradia per bona part de la província de Girona. Per saber si us trobeu dins l'ŕrea de cobertura podeu consultar el mapa següent. Malgrat trobar-vos dins l'ŕrea de cobertura, si no disposeu d'una visió correcta del cim de Rocacorba podríeu tenir dificultats de recepció. Malauradament, els problemes orogrŕfics no poden ser resolts.

     

- L'equip de sintonització: la qualitat de recepció de la senyal de televisió pot patir interferčncies si ens rebeu fent ús d'una antena interior -amplificada o no-. Si la imatge fa neu o es veu borrosa, feu girar les banyes o el plat fins que milloreu la recepció. Si feu servir una antena exterior (normalment a la teulada), i compliu els requisits de cobertura i visibilitat hauríeu de rebre la senyal sense problemes.

Algunes comunitats de propietaris o habitatges que comparteixen una mateixa antena exterior prodrien necessitar la instal·lació d'un mňdul d'amplificació de senyal addicional. Per a més informació, adreceu-vos al vostre instal·lador o feu-nos arribar la consulta a . Probablement serŕ necessŕria la intervenció d'un especialista.

 

 
@ XTVL 2005. l Avís legal l Altres televisions de la xarxa