Dijous, 12 de juliol de 2007
portadaenrere accés a la intranet
 
 
 Qui som
 Sala de premsa
 Actualitat local
 Programes
 Graella
 Enllaços
 
ACTUALITAT LOCAL
Inici > Actualitat local > Tecnologia i Internet
Tecnologia i Internet
EL WEB DE L’AJUNTAMENT DE GIRONA
EL WEB DE L’AJUNTAMENT DE GIRONA REP 9 MILIONS DE VISITES EN UN ANY
El web de l’ajuntament de Girona ha rebut gairebé 9 milions de visites al llarg de 2006, i que dóna una mitjana de 25.000 pàgines visitades per dia. Aquests dades suposen un creixement del 4% respecte l’any anterior, mentre que durant el 2005 l’increment de visites va ser del 70%. Després de 10 anys d’engegar aquesta web, la regidora de Participació i Relacions Ciutadanes, Cristina Alsina, considera que cal fer un salt endavant i afegir-hi noves eines per fer-lo més intuïtiu, accessible i dinàmic. Segons Alsina, aquest salt haurà de tenir en compte les utilitats dels mòbils, PDA’a i portàtils.
Dec. Cristina Alsina, reg. Participació i Relacions Ciutadanes.

Alsina ha fet aquesta reflexió durant la presentació de la memòria de 2006 del programa “Girona, ciutat digital”. La memòria revela un descens progressió dels tràmits en línia, baixant dels 116.000 el 2005, a 72500 l’any passat. D’aquí que el consistori vulgui adequar-ho perquè els ciutadans usin internet per fer tràmits. Un dels projectes que es materialitzaran enguany és el dels caixers electrònics d’informació ciutadana, que s’ubicaran en espais com el mercat municipal.

Dec. Cristina Alsina, reg. Participació i Relacions Ciutadanes

Un altre projecte que tira endavant és la creació d’un portal d’entitats de Girona. Així, es posa a l’abast de les associacions de Girona una eina gratuït que facilita la creació de les seves pàgines web.
Canal Català Girona Pla 02 d' abril de 2007
 
 
@ XTVL 2005. l Avís legal l Altres televisions de la xarxa