Dissabte, 14 de juliol de 2007
portadaenrere accés a la intranet
 
 
 Qui som
 Sala de premsa
 Actualitat local
 Programes
 Graella
 Enllaços
 
ACTUALITAT LOCAL
Inici > Actualitat local > Societat
Societat
UNA AVARIA EN UNES OBRES MUNICIPALS A SALT
UNA AVARIA EN UNES OBRES MUNICIPALS CAUSA DESPERFECTES ALS APARELLS ELÈCTRICS D’UNA TRENTENA DE VEÏNS DE SALT
Al voltant de 2/4 d’11 del matí d’aquest dimecres, una màquina que treballa a les obres d’urbanització del carrer Sant Dionís de Salt ha seccionat un cable de transport elèctric. Aquest incidint ha provocat que diversos habitatges de la zona hagin notat una pujada de tensió durant uns 10 minuts. Aquest temps ha estat suficient perquè els aparells elèctrics que en aquells moment estaven engegats hagin patit desperfectes. Neveres, ordinadors, televisors o equips de música són els que amb més probabilitat han quedat afectats, especialment perquè ens trobem en una setmana en què moltes persones fan vacances i s’han quedat a casa. Els habitatges afectats, la majoria unifamiliars, es troben als carrers Sant Dionís, Manel de Falla i Pau Casals. El regidor d’urbanisme de Salt, Joan Boada, explica com s’ha produït aquest incident.
Dec. Joan Boada, regidor d’urbanisme de Salt

Alguns veïns afectats per la pujada de tensió han presentat ràpidament les seves queixes a l’ajuntament de Salt. A partir d’aquí, el consistori s’ha posat en contacte amb l’empresa per conèixer l’abast de l’avaria, i notificar als veïns com presentar les pertinents reclamacions.

Dec. Joan Boada, regidor d’Urbanisme de Salt

L’empresa que s’ocupa de les obres d’urbanització del Carrer Sant Dionís, Rubau, es farà càrrec dels desperfectes causats als aparells elèctrics. Concretament, serà la companyia asseguradora que tenen contractada.
Canal Català Girona Pla 04 d' abril de 2007
 
 
@ XTVL 2005. l Avís legal l Altres televisions de la xarxa